Om Ditte

Hej, jeg hedder Ditte og har psykologpraksis i hjertet af Aarhus.

Positiv forandring starter der, hvor vi vælger at tage vores udfordringer alvorligt og begynder at forholde os til dem. 

Jeg ved af både professionel og personlig erfaring, at det er uvurderligt at have én eller flere gode personer omkring sig, som støtter og udfordrer en, når man ønsker forandring i sit liv.

Jeg kan, med mine godt 10 års terapeutiske erfaring, tilbyde dig en professionel relation præget af tryghed og høj faglighed. Samt et rum, hvor du får den plads, du har brug for til at arbejde med dine problemstillinger. Hvor du vil møde både opbakning og udfordring med det formål at skabe den udvikling, du søger.

Jeg tror på, at den bedste vej til et liv og en hverdag, man holder af, er at lave noget, man elsker og er god til. At lave terapi er for mig noget af det mest spændende og udfordrende jeg kunne lave. At følge og bidrage til et andet menneskes proces henimod et liv og en hverdag, der er meningsfuld, er så givende og en stor del af grunden til, at jeg er psykolog. Sideløbende med min psykologpraksis er jeg desuden fotograf. For mig er denne kombination en fantastisk måde at forene min interesse i mennesker og min kreativitet.


FAGLIG BAGGRUND

  • 10 års terapeutisk erfaring fra Kræftens Bekæmpelse, Det Palliative Team samt privat praksis.
  • Metodemæssigt har jeg efteruddannet mig indenfor flere forskellige tilgange. Mit primære ståsted er i den psykodynamiske metode, men jeg er inspireret af og gør brug af andre metoder såsom narrativ terapi og ACT.
  • Uddannet familieterapeut i 2018
  • Uddannet fra Aarhus Universitet i 2010